Bronzen beelden van beeldend kunstenaar

Beeldjes zijn direct leverbaar.

Verpakt in kist met omdoos.

Gratis verzending.

Achteraf betalen voor bedrijven.

Kunstopdracht mogelijk via email.

Opdracht klaar in 8 weken.

Bronzen beeldje voor een bedrijfsoverdracht of jubileum Bronzen beeld, kunstopdracht Wageningen UR, PlantBreeding Bronzen beeldje samenwerking, samenwerken, samen een knotwilg als award voor een organisatie
Award sculptuur voor een entrepreneur Serie bronzen beeldjes voor een bedrijf, bedrijfsjubileum Bronzen beeldje voor een bedrijf Kunstbedrijf, kunst is business

Zakelijke kunst - info voor bedrijven.

Bronzen beelden ontworpen door beeldend kunstenaar Ragonda IJtsma. Relatiegeschenk beeldjes en award sculpturen maar ik maak ook kunst in opdracht, vaak ter gelegenheid van een bedrijfsjubileum.

Mijn beeldhouwwerken zijn direct leverbaar.

De beeldjes uit mijn zakelijke collectie zijn speciaal ontworpen voor het bedrijfsleven. Prijzen zijn exclusief btw.

Uw kunstopdracht kan via e-mail gecommuniceerd worden.

Elke opdracht verloopt 100% naar wens en veel opdrachtgevers zijn vaste klanten die ik hoog in het vaandel heb staan.
Een grote bronzen trofee maken voor een prestigieus business award
gala vraagt wel iets meer tijd dan een kleine serie beeldjes voor de prijsuitreiking van een zakelijk evenement.
Tijdig een aanvang maken met de opdracht is altijd verstandig.

Als kunstenaar begrijp ik wat u met de opdracht bedoelt.

En kan ik de verkregen informatie vertalen naar een mooi zakelijk beeldhouwwerk.
Ik maak voor u een zakelijk kunstwerk dat perfect weergeeft waar uw bedrijf voor staat en dat binnen enkele maanden klaar is. Zoals een groot bronzen beeld bij de entree van uw bedrijf, waarvan u eventueel kleine replica's als geschenk aan uw zakelijke relaties of medewerkers kunt geven, dit wordt vaker gedaan bij een jubileum.

Een beeldje van brons of liever een ander materiaal?

Misschien wilt u beeldjes in opdracht laten maken maar kiest u voor een ander materiaal dan brons. bij kunst in opdracht is dit alleen mogelijk als het een grote serie beeldjes betreft.

Sculpturen die in opdracht worden gemaakt kunnen in elke gewenste oplage in brons gegoten worden. Gelukkig zijn er redenen en gelegenheden genoeg om eens kunst in opdracht te laten maken.

Award kunstwerken moeten onderscheidend zijn.

De award beeldjes heb ik ontworpen om als award uitgereikt te worden op een awarduitreiking. Ik maak graag awards, het maakt niet zo veel uit of de sculpturen groot of klein zijn, een beeld dat als prijs overhandigd wordt moet vooral mooi en bijzonder zijn, het formaat is dan minder belangrijk.

Als er een award uitgereikt moet worden is het van belang dat de sculptuur die u als prijs wilt overhandigen opvalt!
Zorg er voor dat het een bijzonder kunstwerk is en geen dertien in een dozijn ding. Met kunst kunt u zich van andere organisaties onderscheiden.

Het is een vorm van klantenbinding die werkt, u kunt als bedrijf reclame maken voor uw eigen bedrijf en tegelijkertijd uw waardering uiten.
Iedereen wil wel een mooie bronzen award sculptuur winnen, voor klantgerichtheid duurzaamheid of innovatief ondernemen.
Bedrijven nemen dit soort business awards gelukkig serieus!

Relatiegeschenk sculpturen voor bedrijven.

Kunst is mijn passie en ik maak graag beeldjes als relatiegeschenk voor bedrijven. Bronzen beeldjes die u met een gerust hart als kunst relatiegeschenk kunt geven, mijn werk wordt door veel mensen gewaardeerd en past in elk soort interieur.
Kunstwerken die gemaakt zijn door een beeldend kunstenaar zijn als kunstobject altijd interessant.

Kom eens kijken in mijn atelier annex kunstbedrijf.

Waar u een ruime keuze heeft uit grote en kleine sculpturen. Kunstobjecten die altijd in voorraad zijn, voor het moment dat niet alleen een exclusief kunstwerk maar ook een snelle levering gewenst is!

 

Elke sculptuur draagt mijn signatuur.

Aan deze vormtaal zijn mijn beelden gemakkelijk te herkennen, zelfs voor mensen zonder enige ervaring op kunstgebied.
De langgerektheid van mijn bronzen figuren, de fragiliteit, de kleine hoofden en borsten, het ontbreken van gezichten, de lange nek en grote voeten of juist het ontbreken hiervan, zijn allemaal specifieke kenmerken van mijn werk.

Kunst is gevoel.

Emotie tot uitdrukking brengen in een bronzen
sculptuur, dat is waar ik goed in ben. Ik ben een beeldhouwer met veel ervaring o.a. op het gebied van de bedrijfskunst, iets waar ik trots op ben!

22 jaar ervaring als beeldend kunstenaar.

Wat mij onderscheidt van veel andere kunstenaars,
is dat ik ook interesse voor het bedrijfsleven heb.
Dat ik erg gedetailleerd kan werken door mijn opleiding als goudsmid komt mooi van pas.

Ik denk in oplossingen, beelden en mogelijkheden, naast creatief ben ik perfectionistisch, snel, doortastend en eerlijk.

Ik werk voor particuliere klanten en voor bedrijven, instellingen, organisaties en verenigingen en ik krijg de meest uiteenlopende opdrachten, variërend van een beeldje voor een huwelijk tot een monument.
Bij zakelijke kunstopdrachten gaat het vaak om awards, beeldjes voor promovendi of voor leden van de Raad
van Bestuur, maar soms ook om groot werk in de openbare ruimte.

Kunst is meer dan decoratie.

Met de sculpturen in uw bedrijf laat u uw medewerkers klanten en bezoekers zien dat u belang hecht aan
cultuur, sfeer en creativiteit. Een leuke bijkomstigheid is dat kunst in uw bedrijfspand en op kantoor een positief effect heeft op het welzijn van uw werknemers.
Doordat beeldende kunst onbewust stimulerend werkt op de creativiteit van uw medewerkers wordt stress verminderd en de productiviteit van uw organisatie positief beïnvloedt.

Met kunst kunt u zich als bedrijf optimaal profileren.
Het bronzen beeld buiten of in uw bedrijf is echt meer dan alleen decoratie!
Kunstwerken zijn gemaakt voor het bedrijfsleven!

Kunst in uw bedrijf werkt communicatie ondersteunend. Met een goed gekozen beeldhouwwerk bij de ingang, in de hal of bij de receptie balie wordt er op beeldende wijze iets over de cultuur en filosofie van uw organisatie verteld, zo geeft u uw bezoekers en klanten als eerste indruk meteen al een goed beeld van uw bedrijf.

Kunst is ook voor de bezoekers van een bedrijf.

Vaak moet men zich even in een wachtruimte zien te vermaken. In een ontvangstruimte zorgt een bronzen beeld voor een aangename sfeer en een moderne en verzorgde uitstraling, uw klanten zullen een sculptuur waarderen!

Kunst cadeau geven.

Bronzen beeldjes voor zakelijke relaties, jubilerend medewerker, zakenpartner of ter gelegenheid van een bedrijfsjubileum. Men kan een bronzen beeld geven namens uw bedrijf bij een zakelijk evenement, op een congres of symposium. Soms wordt er een beeldje gegeven als bedankje bij de afronding van een zakelijk project, bij de opening van een nieuw hoofdkantoor of nieuwe winkel, bij lange samenwerking en voor het jubileum van een bedrijf.

Universiteiten geven bijvoorbeeld een kunstwerk als geschenk bij afscheid van een hoogleraar of professor, bij promoveren of bij het vertrek van een bestuurslid
van het College van Bestuur, decaan of Rector Magnificus.