Bronzen beelden van beeldend kunstenaar

Blog van een kunstenaar...

Ook als beeldhouwer wil je weleens je ei kwijt, vaak op een moment dat er nergens een luisterend oor te vinden is. Hier vertel ik wat me zoal bezig houdt, en geloof me dat kan van alles zijn!


Werk aan de website.

Gelukkig kan ik zelf mijn website maken en onderhouden want er valt altijd wel iets te veranderen, aan de lay out of tekstueel, foto's maken en vervangen, bijhouden welke beeldjes niet meer beschikbaar zijn voor de verkoop...... het hoort er allemaal bij. Al vind ik het werken met externe stylesheets en html5 nog vreemd omdat dit nog zo nieuw voor me is....

Beeldhouwer, ondernemer en SEO specialist...

Wat ik erg leuk vind is het SEO gedeelte, ( zoekmachine optimalisatie) je site zo optimaliseren dat hij goed scoort bij Google en andere zoekmachines.

12-06-2017


Probeer maar eens een beeldje te maken als het warm is....

Als het buiten 31 graden is dan is het in mijn atelier niet veel koeler, best lastig als je een opdracht hebt lopen om een beeld te ontwerpen! De modelleerwas smelt namelijk bij hoge temperaturen en als het zo warm is dan kun je niet boetseren omdat de was te zacht wordt. Een oplossing is om het wasmodel tussendoor steeds opnieuw te koelen in koud water tot het voldoende is afgekoeld om verder te kunnen werken.

Mijn atelier is helaas niet geschikt voor airco, dus ventilator aan en doorwerken maar!

20-06-2017