Bronzen beelden van beeldend kunstenaar

Als beeldend kunstenaar wil je je ook weleens op een andere manier uiten......ja toch?


Zo zout heb ik het nog nooit gegeten......!

13-07-2017

Met al mijn klanten heb ik een heel goed contact, de samenwerking is informeel en vaak vriendschappelijk wat ik erg fijn vind! Er worden duidelijke afspraken gemaakt om misverstanden te voorkomen.

Ik heb ervaring met diverse besturen en commissies, nooit problemen gehad. En dan is er een nabestelling van een serie bronzen beeldjes, het is een vaste klant van me waar ik een geweldig goed contact mee had. Maar....de stichting had een bestuurswisseling ondergaan. Ik verheug me op een nieuwe samenwerking, beantwoord hun e-mail en geef een nieuwe en hogere prijs op want de vorige bestelling was 8 jaar geleden, en toen...niks, stilte, geen enkele reactie!

Van onbehoorlijk gedrag ben ik dus best een paar dagen van slag maar ik wens de stichting toch veel succes en hoop dat ze dezelfde kwaliteit, inzet en service krijgen als ze van mij gewend waren!


Probeer maar eens een beeldje te maken als het warm is....

20-06-2017

Als het buiten 31 graden is dan is het in mijn atelier niet veel koeler, best lastig als je een opdracht hebt lopen om een beeld te ontwerpen! De modelleerwas smelt namelijk bij hoge temperaturen en als het zo warm is dan kun je niet boetseren omdat de was te zacht wordt. Een oplossing is om het wasmodel tussendoor steeds opnieuw te koelen in koud water tot het voldoende is afgekoeld om verder te kunnen werken.

Mijn atelier is helaas niet geschikt voor airco, dus ventilator aan en doorwerken maar!


Werk aan de website.

12-06-2017

Gelukkig kan ik zelf mijn website maken en onderhouden want er valt altijd wel iets te veranderen, aan de lay out of tekstueel, foto's maken en vervangen, bijhouden welke beeldjes niet meer beschikbaar zijn voor de verkoop...... het hoort er allemaal bij.

Wat ik erg leuk vind is het SEO gedeelte, ( zoekmachine optimalisatie) je site zo optimaliseren dat hij goed scoort bij Google en andere zoekmachines!

12-06-2017