Bronzen beelden . beeldend kunstenaar

«      »

Bronzen beeld, vrouw, manshoog standbeeld van brons

Terug naar kunstopdrachten

Titel: "Dressed up"
Beeld nr: 50
Oplage: 1/1
Materiaal: brons
Afmetingen: 167 cm hoog
€ 10.000,00 ex 6% btw

Bronzen beeld, staande vrouwenfiguur, unica

Het beeld dat u hier ziet -de afbeelding is veel te klein maar er wordt aan gewerkt- is een bronzen figuur in een levensgroot formaat.
Een lange en smalle sculptuur als deze fotograferen is erg lastig.
Het is in ieder geval een originele sculptuur waarvan geen afgietsels zijn gemaakt en dit beeld is echt alleen goed te beoordelen in mijn atelier!
De details zijn alleen goed te zien van dichtbij dus het is echt even nodig dat u om het beeldhouwwerk heen loopt, dan kunt u het van alle kanten bekijken.

Hierbij nodig ik u uit om dit beeld vrijblijvend te komen bekijken!

Als beeldhouwer maak ik beelden van brons.

Kleine en grote sculpturen of bronzen beelden van gemiddelde grootte, altijd menselijke figuren maar in mijn vrije werk is het de vrouw die de hoofdrol speelt.

De beeldhouwwerken die u op deze site ziet kan ik direct leveren.
Ziet u een mooie sculptuur dan kunt u het kunstwerk na betaling direct mee naar huis nemen.
Wilt u een beeldhouwwerk cadeau geven? Het kunstwerk mag geruild worden als blijkt dat de ontvanger de voorkeur geeft aan een andere sculptuur.

Zakelijke kunst en beeldjes met het thema liefde.

In mijn collectie heb ik een aantal bronzen beeldjes van klein tot middelgroot formaat met thema's als mens en relatie, samenwerking, verbondenheid en communicatie.
Kleine sculpturen die ik ontworpen heb als exclusief geschenk voor een huwelijk, als relatiegeschenk, voor een awarduitreiking of ter nagedachtenis.