Bronzen beelden . beeldend kunstenaar

«      »

bronzen beeldje, gedenkbeeldje, man en vrouw, tussenin een leegte in de vorm van een kleinere mensfiguur

Terug naar bronzen beelden


Titel: "Always with us" "Altijd bij ons"
Beeld nr: 60
Oplage: 8
Materiaal: brons
Afmetingen: 6x6x20 cm
€ 525,00 ex 9% btw

Bronzen beeldje, man en vrouw, thema: ik mis je.

De lege ruimte in de vorm van een kleinere menselijke figuur tussen de twee andere figuren in, geeft de verbondenheid tussen een man, een vrouw en een (ongeboren) kind of ander dierbaar persoon aan.
De figuren vormen samen een eenheid, de leegte in de vorm van een menselijke figuur geeft een gemis aan.

Dit kleine beeldhouwwerk van brons zegt als het ware - je hoort bij ons ook al ben je er niet.
Het is niet alleen een mooi kunstwerk ter nagedachtenis aan een kind dat overleden is, of aan een kinderwens die nooit vervuld is.

Het beeldje zou ook een aandenken kunnen zijn aan een dierbare vriend of collega die naar het buitenland vertrekt maar het werk kan ook cadeau worden gegeven aan een "kind" dat voor het eerst op eigen benen staat en op kamers gaat of gaat trouwen.

De oprichter van de afdeling Voortplantingsgeneeskunde / IVF in het UMCG kreeg dit beeldje cadeau van de afdeling Obstetrie & Gynaecologie als afscheidsgeschenk ter gelegenheid van zijn pensionering. Zijn interpretatie van het kunstwerk was als volgt: "de leegte tussen deze man en vrouw is het door hen niet verkregen kind, infertiliteit uitgedrukt als de leegte tussen man en vrouw en toch samen verder".

Kunst cadeau geven.

Mijn kleinere beelden van brons heb ik vaak ontworpen met de gedachte dat ze ook als exclusief geschenk geschikt moeten zijn. Voor particuliere kunstliefhebbers maar ook voor het bedrijfsleven, om als relatiegeschenk te geven of bij vertrek van een collega die met pensioen gaat.

Bronzen sculpturen die gemaakt zijn door een professioneel beeldend kunstenaar weten als het goed is altijd de aandacht te trekken en blijven boeiend om naar te kijken.
Mede door de zeer beperkte oplage van mijn bronzen kunstwerken bent u ervan verzekerd dat u een uniek en tijdloos kunstwerk cadeau geeft. Een kunstobject is een luxueus geschenk dat een hoge emotionele waarde heeft, zeer lang meegaat en met de jaren steeds mooier wordt!

Sculpturen tot 500 euro.

Klik op de link in het menu bovenaan en u ziet bronzen beeldjes maar ook beelden die in kunsthars gegoten zijn en bedekt zijn met een laagje echt brons.
Deze cadeau sculpturen heb ik speciaal ontworpen als kunst geschenk voor elke gelegenheid en voor een aantrekkelijke prijs.
Heel betaalbaar dus en net zo mooi als mijn andere kunstwerken! Dit maakt zo'n beeldje extra leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk.
Het kunstwerk is perfect als cadeau voor een huwelijk, een mooi beeldje is toch altijd bijzonder leuk om cadeau te krijgen en om te geven!

Kunstwerken voor bedrijven en particulieren.

Bent u op zoek naar een exclusief beeld, een kunstcadeau dat u wilt geven ter gelegenheid van een huwelijk als huwelijksgeschenk voor een trouwdag of ter gelegenheid van een andere feestelijke gebeurtenis? Dan hoop ik dat u een keuze kunt maken uit de ruime collectie beelden die ik gemaakt heb.

Ook als u een beeldje als geschenk ter gelegenheid van een bedrijfsjubileum wilt geven, of een sculptuur als award wilt uitreiken. Alle beeldhouwwerken op deze site kan ik direct leveren.

Kunst in opdracht.

Als u mij opdracht geeft om een sculptuur te maken dan kan ik bepaalde karakteristieken en eigenschappen in het beeld verwerken. Een dergelijk op maat gemaakt kunstwerk dat speciaal voor die ene persoon, bedrijf of gelegenheid is ontworpen wordt zeker gewaardeerd!
En: een kunstwerk dat in opdracht gemaakt wordt kan al binnen twee maanden klaar zijn!